Fethiyeli İş Adamları Azerbaycan'da Fuara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Fethiyeli İş Adamları Azerbaycan'da Fuara Katıldı

Fethiyeli İş Adamları Azerbaycan\'da Fuara Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 11 kişilik heyetle birlikte Azerbaycan'ın Bakü kentinde aynı anda gerçekleşen 13.Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri Fuarı'na, 5.Uluslararası Isıtma ve Soğutma Malzemeleri ve Teknolojileri...

15.11.2013 12:05

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) 11 kişilik heyetle birlikte Azerbaycan'ın Bakü kentinde aynı anda gerçekleşen 13. Uluslararası İnşaat, İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri Fuarı'na, 5. Uluslararası Isıtma ve Soğutma Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na ve 6. Uluslararası Yangın ve İş Güvenliği Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katılarak ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Toplantı salonunda gerçekleştirilen Azerbaycan İş gezisi değerlendirme toplantısı yapıldı. 11 kişiden oluşan FTSO heyeti, dünyanın 32 ülkesinden 490 firmanın yer aldığı 3 fuarda ikili iş görüşmeler gerçekleştirdi. Fuarlarda yeni teknoloji ve ürünlerin yakından görme ve tanıma imkanı bulan oda üyeleri, aynı zamanda kendi ilgi alanları ile ilgili firmalarla ikili iş görüşme ve fikir alış verişinde bulundu.

Azerbaycan'a gerçekleştirilen yurt dışı iş gezisi kapsamında farklı meslek kuruluşları ile toplantılar gerçekleştirildiği belirtildi. Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB), Azerbaycan Türk Sanayici ve İşadamları Beynelhalk Cemiyeti (TÜSİAB) ve Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirilen toplantıların verimli geçtiğini belirten Fethiye Ticaret Odası yetkilileri bu tür fuarlara katılımın devam edeceğini belirttiler.

Fuara Fethiye ticaret Odası Üyeleri'nden Gürel Gökkaya, Hamdullah Lafçı, Gültekin Özdemir, İsmail Çiloğlu, Hakan Yetiş, Nevin Çolak, Ömer Eriz, Ercan Eroğlu, Ramazan Uçar, Şengül Uçar ve Ali Kurt'un katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyeli İş Adamları Azerbaycan'da Fuara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement