Filistin ve Tayvan Büyükelçileri, Nalçacı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Filistin ve Tayvan Büyükelçileri, Nalçacı'yı Ziyaret Etti

Filistin ve Tayvan Büyükelçileri, Nalçacı\'yı Ziyaret Etti

21.Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Tayvan Ankara Büyükelçisi James Chen ve Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf,...

05.07.2013 16:46

21. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslararası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında Malatya Belediyesi Kültür A.Ş.'nin davetlisi olarak Malatya'ya gelen Tayvan Ankara Büyükelçisi James Chen ve Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı'yı makamında ziyaret etti.

Malatya'nın kültürel anlamda çok zengin bir il olduğunu ifade eden Tayvan Büyükelçisi Chen, "Malatya çok güzel bir şehir. Kayısı Festivali için Malatya'da bulunuyoruz. Bizleri davet eden Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır ve Murat Nalçacı beye teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada, Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf ise Malatya ile ticari bağlantıların yapılabileceğini belirterek, "Filistin'de yetişen hurmalarımız mükemmel. Hemen hemen en iyisi diyebiliriz. Malatya kayısısı ise dünyaya mal olmuş bir meyve. Bizler Malatya ve Filistin arasına bir köprü kurup ticaret yapabiliriz. Festival nedeniyle Malatya olduğum için iş adamları ile görüşme imkanı buluyorum. İnşallah Malatya ile ortak hareket edeceğiz. Bu arada Ekim ayı içerisinde Filistin ve Türk Dünyası Malatya Buluşması yapmayı planlıyoruz. Arap ve Türkü Cumhuriyeti Büyükelçilerin katılacağı kapsamlı bir organizasyon olacak" ifadelerini kullandı.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Tayvan Ankara Büyükelçisi James Chen ve Filistin Ankara Büyükelçisi Nabil Maarouf'a kayısı ve kayısı kristali hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filistin ve Tayvan Büyükelçileri, Nalçacı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement