Foça'da Protokol Üyeleri Ramazan Bayramı İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Foça'da Protokol Üyeleri Ramazan Bayramı İçin Bir Araya Geldi

Foça\'da Protokol Üyeleri Ramazan Bayramı İçin Bir Araya Geldi

Foça'da Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol üyeleri bir araya geldi. Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı ve diğer yetkililer, vatandaşlar, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bayramlaşarak ziyaretlerde bulundu. Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İtfaiye Grubu, Huzur Evi, Devlet Hastanesi Acil Servisi ve şehit aileleri ziyaret edildi. Belediye Başkanı ise huzur ve sevgi dolu bir bayram diledi.

10.04.2024 19:39  Güncelleme: 19:59

Foça'da protokol üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya geldi.

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serhat Sözbir, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, bazı belediye meclis üyeleri ve daire amirleri; vatandaşlar, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bayramlaşmalarının ardından, ziyaretlerde bulunuldu.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Foça İtfaiye Grubu, Reha Midilli Necla Ana Huzur Evi, Foça Devlet Hastanesi Acil Servisi ve şehit aileleri ziyaret edildi.

Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, "Hep birlikte huzur ve sevgi dolu bir bayram geçirmemizi dilerim. Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Foça'da Protokol Üyeleri Ramazan Bayramı İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement