Forum Mersin'de Usta Ressamlarla Minik Ressamlar Buluştu - Son Dakika
Yerel

Forum Mersin'de Usta Ressamlarla Minik Ressamlar Buluştu

Forum Mersin\'de Usta Ressamlarla Minik Ressamlar Buluştu

Forum Mersin, aralarında Ahmet Yeşil ve Kadir Akyol’un da bulunduğu Mersin’in tanınmış ressamlarını miniklerle buluşturan çok eğlenceli bir etkinliğe imza attı.

02.05.2014 15:50

Forum Mersin, aralarında Ahmet Yeşil ve Kadir Akyol'un da bulunduğu Mersin'in tanınmış ressamlarını miniklerle buluşturan çok eğlenceli bir etkinliğe imza attı. Minikler dünyaca ünlü ressamların eserlerine yeniden hayat verirken, ustalar da resim ödülü almış miniklerin eserlerini çizdi.

Forum Mersin bu kez de Mersin'in usta ressamlarını miniklerle buluşturan eğlenceli bir etkinliğe sahne oldu. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bir çok ödülü bulunan Mersin'in tanınmış ressamlarından Ahmet Yeşil ve genç yetenek Kadir Akyol'un da aralarında bulunduğu, Rafet Van, Onur Çetin, Merve Oyman, Ferya Kocaçınar, Hasan Basri İnan, Beşir Bayar, Aliye Altunbilek, Reşat Ceylan, Ali Okur, Mehmet Tahir Duran, Ahmet Karabulak, Muazzez Kurtuluş, ve Orhan Yalçınoğlu gibi isimlerden oluşan ressamlar topluluğu, 6-9 yaş grubu çocuklarla aynı anda tuval başına geçerek hep birlikte resim yapmanın keyfini yaşadı.

Forum Mersin ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlenen etkinlikte, usta ressamlar, resim yarışmalarında ödül almış miniklerin eserlerini tuvale yansıtırken, minikler de dünyaca ünlü ressamların başyapıtlarına kendi dokunuşlarıyla yeniden hayat verdiler. Minikler ve ressamlar arasında eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinlik, Forum Mersin ziyaretçilerinde de yoğun ilgi gördü. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Forum Mersin'de Usta Ressamlarla Minik Ressamlar Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement