Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal Sergileme Ödülü Aldı - Son Dakika
Yerel

Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal Sergileme Ödülü Aldı

Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal Sergileme Ödülü Aldı

'Harput-Palu Kültür Yolu' projesi yarışmasında Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal sergileme ödülü aldı

17.06.2015 08:56

Kartal'ın yeni başarısı

Elazığ Valiliği ve Palu İlçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen ve Fırat Kalkınma Ajansı desteklenen 'Harput-Palu Kültür Yolu' projesi yarışmasında Batmanlı fotoğraf sanatçısı damgasını vurdu.

27 şehirden 87 fotoğrafçının katıldığı foto maraton yarışması sonucunda Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak görev yapan Orhan Kartal 113 fotoğrafçı arasından sergileme ödülü ile ödüllendirildi.

"BU TÜR ORGANİZASYONLAR BATMANDA DA YAPILSIN"

Fotoğrafçı Orhan Kartal, başarısını gazetemizle paylaştı. Kartal, "İlk defa katıldığım bir etkinlik olan foto maratonun bana büyük katkıları oldu. Ozan Sağdıç gibi değerli Devlet Sanatçısı unvanı olan bir ustanın yanı sıra Behiç Günalan ve çok sayıda fotoğraf sanatçısıyla tanışarak, fotoğraf sunumunu izledim. TFSF ve Anadolu Fotoğraf Dergisi yöneticileri ile tanışıp sohbet etme fırsatı buldum ve Elazığ'ın insanları ile tanışma ve bol bol fotoğraf çekme imkanı buldum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken, bir şehrin tanıtımı için vesile bu tür tanıtım ve organizasyonların Batman içinde yapılması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal Sergileme Ödülü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement