Fuar Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Fuar Hazırlıkları Tamamlandı

Fuar Hazırlıkları Tamamlandı

6-9 Eylül tarihleri arasında Kastamonu'da 2'incisi düzenlenecek olan Ahşap Fuarı'nın hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.

03.09.2012 19:19

6-9 Eylül tarihleri arasında Kastamonu'da 2'incisi düzenlenecek olan Ahşap Fuarı'nın hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Ahşap Fuarı alanını gezdi. Vali Bektaş'a Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can ve Kastamonu El Sanatları Araştırma Enstitüsü Müdürü Sinan Çelebican'da eşlik etti.

Fuar alanında incelemelerde bulunan Vali Bektaş, 6-9 Eylül tarihleri arasında Kuzeykent İş Merkezi yanında Belediyeye ait kapalı pazaryerinde düzenlenecek olan 2'inci Ahşap Fuarının açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün katılacağını söyledi.

Tosya ve Kastamonu'da temel atma törenlerine katılması beklenen Bakan Ergün'ün Başbakan'ın başka bir programı olması nedeniyle buralara katılamayacağını ifade eden Vali Bektaş, ayrıca 6-9 Eylül tarihleri arasında fuar alanına Cumhuriyet Meydanından saat başı ücretsiz otobüslerin kaldırılacağını açıkladı. Vali Bektaş, aynı zamanda 12-15 Eylül tarihlerinde Ürgüp'e gezi düzenleyeceklerini belirterek, fuarı gezenlerden 5 kişinin seçilerek Ürgüp'te balon gezisi yapacağını ve bütün masrafların kendilerinin karşılayacağını kaydetti.

Fuar alanını gezerek yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonuluların Ahşap Fuarına sahip çıkmasını istedi. Geçtiğimiz yıla oranla çok daha profesyonel bir iş çıkardıklarını açıklayan Vali Bektaş, "Görevin bize düşen kısmı olarak alt yapıya bakıldığında geçen yıla oranla bu yıl ciddi bir fark var. Özellikle bu pazaryeri bizim için çok büyük bir fırsat oldu. Belediye Başkanlığımız sözümüzü iki etmeden burayı bize tahsis etti" dedi.

Ahşap Fuarını Kastamonu için bir çıkış fırsatı olarak görülmesini isteyen Vali Bektaş, "Yetkili yetkisiz görüştüğümüz herkesten olumlu görüşler aldık. Bizlerde bu işe gerçekten emek veriyoruz. Bu yüzden bizlerde böyle bir sonucu vardık" diye konuştu.

"Ahşap Fuarı" işini mutlaka başaracaklarını vurgulayan Vali Bektaş, bunun için sadece kendi çabalarının yetmeyeceğini aynı zamanda başkalarının da çaba içersinde olması gerektiğini kaydetti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fuar Hazırlıkları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement