Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Son Dakika Logo

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

28.12.2012 17:19

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Pazar günü evinde oynayacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor, Pazar günü evinde oynayacağı Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Günde tek antrenmanla maça hazırlanan yeşil-beyazlı futbolcular, teknik direktör Mustafa Akhanım yönetiminde Manavgat Stadyumunda teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Teknik direktör Mustafa Akhanım, Muğlaspor maçı hazırlıklarını sürdüklerini belirterek, maçtan galip ayrılmak istediklerini söyledi.

Manavgat Stadyumunda oynanacak maça tüm taraftarların davet eden Akhanım,

"Cumartesi günü sabah saatlerinde yapacağımız ter idmanı ile hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Taraftarlarımızın da desteği ile maçtan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Mustafa Akhanım, Ahmet, Hayri ve Soner'in sakatlıkları sürdüğü için maç kadrosunda yer almadıklarını kaydetti.

Manavgat Belediyespor, ligde 16 puanla 8. sırada yer alırken, Muğlaspor 12 puanla 11. sırada bulunuyor.

Muhabir: Mustafa Taş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika


Advertisement