Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta liderliğe yükselen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bundan sonra kolay maç olmayacak" dedi.
Eroğlu, Sancaktepe mağlubiyetinin ardından aldıkları Keçiörengücü galibiyetinin takımın kendine olan güvenini ve moralini arttırdığını söyledi.
Ligin son bölümünde her maçın final havasında geçeceğini bildiklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:
"Bundan sonra kolay maç olmayacak. Puan kayıpları yaşanacaktır. Biz bunları en aza indirmeye çalışıyoruz. Bu haftaki rakibimiz Oyak Renaultspor'la İzmir'de berabere kalmıştık. Rakibimiz bu tür maçlara iyi konsantre oluyor. Ancak biz bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz."
Oyak Renaultspor maçı hazırlıklarına başlayan Altınordu'da Murat Cömert'in ağrılarının geçmesi halinde takımla birlikte hazırlıklara katılacağı, Furkan Tuşik'in ise doktor kontrolünde çalışmalara başlayacağı bildirildi.
Muhabir: Ali Korkmaz
Yayıncı: Ramazan Ercan - İZMİR
Son Dakika › Yerel › Futbol: Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?