Gariban Mahallenin Hayalleri Zengin Çocukları Şampiyon Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gariban Mahallenin Hayalleri Zengin Çocukları Şampiyon Oldu

Gariban Mahallenin Hayalleri Zengin Çocukları Şampiyon Oldu
18.04.2016 18:37

Tekirdağ 2’nci Amatör Küme’de mücadele eden Çorlu Korespor, ligin son maçında Samsunlular Yaşar Doğuspor takımını deplasmanda 4-1 gibi bir skorla yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi ve Tekirdağ 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısı gösterdi.

Tekirdağ 2'nci Amatör Küme'de mücadele eden Çorlu Korespor, ligin son maçında Samsunlular Yaşar Doğuspor takımını deplasmanda 4-1 gibi bir skorla yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi ve Tekirdağ 1. Amatör Küme'ye yükselme başarısı gösterdi.

Gariban mahallenin, hayalleri zengin çocukları sloganıyla sezona başlayan ve rakiplerini birer birer devirerek şampiyonluğa ulaşmayı başaran Çorlu Korespor, ligde oynadığı 10 maç sonunda elde ettiği 25 puanla şampiyonluğa uzandı.

Çorlu Korespor, gelecek sezon Tekirdağ 1. Amatör Küme'de mücadele edecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gariban Mahallenin Hayalleri Zengin Çocukları Şampiyon Oldu - Son Dakika


Advertisement