Gazeteci Hasan Önkaş Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gazeteci Hasan Önkaş Mezarı Başında Anıldı

27.03.2012 14:40

Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler ve Özel Kalem Müdürü Gazeteci Hasan Önkaş, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

Muğla Belediyesi Halkla İlişkiler ve Özel Kalem Müdürü Gazeteci Hasan Önkaş, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

Geçen yıl mide kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Önkaş için düzenlenen anma törenine, ailesi, meslektaşları ve sevenleri katıldı. Yeşilyurt beldesindeki aile mezarlığındaki törene katılanlar, okunan duaların ardından Önkaş'ın mezarına karanfil bıraktı.

Anadolu Ajansı, Hürriyet, Milliyet ve Yeni Asır gazetelerinde çalışan Önkaş, son olarak Muğla Belediyesi'nde Basın Halkla İlişkiler Müdürü ve Özel Kalem Müdürü olarak görev yapıyordu.

- MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazeteci Hasan Önkaş Mezarı Başında Anıldı - Son Dakika


Advertisement