212 Sayılı Basın yasasının yürürlüğe girdiği 1961'den bu yana kutlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Aydın'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Birçok kişi kurum ve kuruluş 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle mesaj yayınlarken çeşitli kurum ve kuruluşlar ise gazeteciler için özel etkinlik düzenledi. Gazeteciler kendi günlerini de çalışarak kutladılar.
Dün akşam Aydın Ticaret Odası tarafından gazetecilere karanfil dağıtılırken, sabah Aydın Valisi Kerem Al gazetecilerle birlikte kahvaltı yaptı. TÜMSİAD Aydın Şubesi ise Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri bürolarında ziyaret ederek günü kutladı. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise 10 Ocak gazeteciler günü dolayısıyla yemek düzenledi.
En hüzünlü ve en mutlu günlerinde bile kendilerini unutup haber telaşına düşen gazeteciler her zaman olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde en güzel görüntüyü yakalayabilmek için uğraş verdiler. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Gazeteciler, Günlerini Çalışarak Kutladılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?