Aksaray'ın yerel medya temsilcileri, Aksaray Üniversitesi'nin (ASÜ)kuruluşunun 7. yıl dönümü dolayısıyla Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar'ı ziyaret etti.
ASÜ Sosyal Tesislerde gerçekleşen ziyarete, Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Bahadır Akın, Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Celil Acar, gazeteciler ve akademisyenler katıldı.
Acar, gazetecilere teşekkür ederek, ASÜ'nün 7. Kuruluş yıl dönümünün hayırlı olması temennisinde bulundu.
Südemen ise ASÜ'nün kurulmasının Aksaray'ın hayallerinden biri olduğunu belirterek, ASÜ'nün 7 yıl önce kurulmasıyla bir hayalin gerçekleştiğini ve herkesin çok mutlu olduğunu söyledi.
Acar da ASÜ'nün öğrencisi ve personeli ile göz bebeği olduğunu ifade ederek, Acar'a çiçek takdim etti.
Gazeteciler ASÜ'nün 7. yaşını birlikte pasta keserek kutladı.
- AKSARAY
Son Dakika › Yerel › Gazetecilerden Asü Rektörü Prof. Dr. Acar'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.