Gazetecilerin 'Kırkpınar' Fotoğrafları Yarışıyor - Son Dakika
Yerel

Gazetecilerin 'Kırkpınar' Fotoğrafları Yarışıyor

Gazetecilerin \'Kırkpınar\' Fotoğrafları Yarışıyor

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gazeteci Gözüyle Kırkpınar’ fotoğraf yarışmasının bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek.

24.06.2015 17:45

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gazeteci Gözüyle Kırkpınar' fotoğraf yarışmasının bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilecek.

Edirne Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen fotoğraf yarışması, Edirne'de görev yapan gazetecilerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Tarihi Hafızağa Konağı'nda toplanan jüri üyeleri bu yıl Kırkpınar'da ödül alıp sergilenecek olan toplamda en iyi 15 fotoğrafı seçecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, İl Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Fikret Dişlioğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Mahmut Keskin ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özçuhacı'nın jüri üyesi olduğu yarışmada dereceye girenler belirlenecek.

Birinci, ikinci ve üçüncünün belirleneceği yarışmada bir adet Belediye Özel Ödülü ve Kel Aliço Pehlivan ödülünün yanı sıra 10 fotoğrafın da mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gegeoğlu, yarışmanın gölgede kalmaması adına Kırkpınar'dan önce yapmak istediklerini belirterek, "Jüri üyelerimizle bugün burada bir karar vereceğiz daha sonra da sonuçlar ilan edilecek. Bu sene Kırkpınar'dan biraz önce yapmak isteyişimizin sebebi, geçen sene olduğu gibi Kırkpınar yoğunluğunun içinde kaybolmasını istemememiz. Bu sene biraz daha öne alıp ödülleri vermek anlamında ve aynı zamanda Kırkpınar'da yapılacak bir sergide bu fotoğrafları sergileyebilmek adına bu tarihte yaptık" dedi.

Yarışmanın sonucu 13 Temmuz'da yapılan toplantı ile açıklanarak, dereceye girenlere ödülleri verilecek. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazetecilerin 'Kırkpınar' Fotoğrafları Yarışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement