Gaziantep Kolej Vakfı Süleyman Bulut'u Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Kolej Vakfı Süleyman Bulut'u Ağırladı

Gaziantep Kolej Vakfı Süleyman Bulut\'u Ağırladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Çocuk kitapları Yazarı Süleyman Bulut’u öğrencilerle buluşturdu.

06.05.2015 10:20

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Çocuk kitapları Yazarı Süleyman Bulut'u öğrencilerle buluşturdu. Bulut öğrencilerle yaptığı söyleşide okumanın önemini anlatarak, "Hayatta başarılı olmanın yolu kitap okumaktan geçer, Başarılı olmak istiyorsanız çok kitap okumalısınız " dedi.

Birçok ünlü yazarı öğrencileriyle buluşturan ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında önemli rol oynayan yazarlarla okurlar buluşuyor etkinliği kapsamında, ünlü çocuk kitapları Yazarı Süleyman Bulut'u ağırlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları'nda gerçekleştirilen söyleşide yazar çeşitli anılarını anlattı.

Öğrencilerle yaptığı söyleşide, Atatürk'ün birçok bilinmeyen yönünü ve öykülerini yazarken nelerden ilham aldığını anlatan Süleyman Bulut büyük ilgi gördü. Öğrencilere Atatürk'ün bilim ve sanata verdiği önemi çeşitli öykülerle de anlatan Süleyman Bulut Kurtuluş savaşından sonra devletin yeniden yapılmasında Atatürk'ün ileriyi görebilmesinin rolünün çok olduğunu ifade etti. Söyleşinin sonunda öğrencilere verdiği mesajda kitap okumanın çok önemli olduğunu vurgulayan Bulut "Hayatta başarılı olmanın yolu kitap okumaktan geçer, başarılı olmak istiyorsanız çok kitap okumalısınız" dedi.

Öğrencilerin merak ettiği soruları da yanıtlayan Süleyman Bulut, GKV Özel Okulunun küçük öğrencileriyle bu söyleşiyi yapmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Kolej Vakfı Süleyman Bulut'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement