Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli Açıklaması

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, dünyanın iletişim araçları içerisinde global bir köy haline geldiğini belirtti.

09.01.2012 16:00

Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli, dünyanın iletişim araçları içerisinde global bir köy haline geldiğini belirtti.

Metli, 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, iletişim araçları içerisinde en çok takip edilen gazete, radyo, televizyon ve internet gibi basın yayın organlarının, gelişen bilgi toplumunda, insanları aydınlatmak gibi önemli bir misyonu bir adım daha ileriye götürerek, doğru düşünen, objektif bakabilen, liyakat sahibi insanların yetişmesine katkıda bulunması gerektiğine dikkat çekti.

10 Ocak 1961 yılında 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin "Çalışan Gazeteciler Günü" olarak kutlandığını hatırlatan Metli, "Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa sekreterine, yazarlarından ve matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' kutlar, yaşamlarında başarılar dileriz" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Osman Metli Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement