Gaziantep'te Bilişim Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Bilişim Toplantısı

"Avnet - Ansa Teknoloji Günleri" etkinliğinde dünyanın önemli üreticilerinden HP ve VMware yetkilileri Gaziantep'te Ansa'nın müşterileri ile bir araya geldi.

25.01.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Avnet - Ansa Teknoloji Günleri" etkinliğinde dünyanın önemli üreticilerinden HP ve VMware yetkilileri Gaziantep'te Ansa'nın müşterileri ile bir araya geldi.

Sanko Holding'den yapılan açıklamaya göre, etkinlikte, HP ve VMware ürün ve çözümlerindeki son teknolojiler ile ilgili güncel bilgiler paylaşıldı.

Bilişim sektöründe dünyanın önde gelen çözüm odaklı dağıtım distribütörlerinden Avnet, Inc. operasyonel grubu olan ve Avnet Sanko ortaklığı ile kurulan Avnet Technology Solutions, Gaziantep Grand Hotel'de iş ortağı Ansa ile birlikte bir son kullanıcı etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik dünyanın lider üreticilerinden HP Türkiye ve VMware Türkiye'nin katılımı ve destekleri ile gerçekleşti.

"Avnet-Ansa Teknoloji Günleri" adıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, HP ve VMware ürün ve çözümleri ile ilgili güncel bilgiler paylaşılırken katılımcılar Ansa, Avnet, HP ve VMware yetkilileri ile bir araya gelme fırsatını yakaladılar.

Ansa Genel Müdürü Hamit Deveci'nin açılış konuşması ile başlayan etkinlikte söz alan HP Türkiye Kategori Müdürü Emre Cankurtaran, HP İnce İstemci ve İş İstasyonları teknolojilerindeki son yenilikler üzerinde durdu.

Avnet Satış Yöneticisi Mehmet Ertan Erdoğan ve Avnet Teknik Danışmanı İsmail Keleş'in HP Veri Depolama ve Sunucular ile ilgili sunum ve demo gerçekleştirdiği etkinliğin ikinci bölümünde, VMware Bölge Satış Yöneticisi Cihad Çakmak, VMware ve Sanallaştırma Teknolojisi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Avnet Teknik Danışmanı Mehmet Çolakoğlu ise VMware Sanallaştırma Çözümleri ve Felaket Kurtarma Çözümleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

-"Sanko hakkında"-

Temeli 1904 yılında atılan Sanko, 1990'lı yılların başından itibaren hayata geçirdiği değişik iş kollarına girme kararı sonucunda bugün tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş makinaları, AVM, bilişim, yat üretimi, finans, sağlık, gayrimenkul değerlendirme, gıda ve eğitim alanlarında faaliyet göstermektedir. Tüm sektörlerde her zaman son teknolojiyle çalışan Sanko, kaliteyi üst düzeyde sağlamak için, teknolojiye, yenilemeye ve çalışanlarına yatırımlarını sürdürmektedir.

-"Avnet Technology Solutions Türkiye Hakkında"-

Sanko Holding ve Avnet Inc. arasında imzalanan ortaklık anlaşmasıyla oluşan Sanko-Avnet ortak girişimi, Bilişim Teknolojileri Distribütörlüğüne yeni bir boyut katmayı planlamaktadır. Uluslararası çözüm dağıtıcısı olan Avnet Technology Solutions, yerli ve yabancı nihai müşterilerinin ticaret arenasındaki rekabet ortamına hitap eden etkin çözümlerin üretilmesinde ve tesliminde, müşterileri ve tedarikçileri ile işbirliği yapmaktadır.

Avnet, 100 bini aşan yaygın müşteriye uygun maliyetli ve katma değerli servis ve çözüm sunarak, dünyanın lider teknoloji tedarikçilerini birbirine bağlamakta ve iş ortaklarının başarılarına ivme kazandırmaktadır.

25 yılı geçen tecrübesiyle, Türkiye BT sektörünün en başarılı ilk 500 Bilişim Şirketleri arasında yer alan Ansa, aynı zamanda 30 kişiye yakın genç ve güçlü kadrosuyla en büyük bilişim teknolojileri sistemen tegratörlerinden biridir.

Ansa Satış, Proje Geliştirme, Network ve Müşteri Hizmetleriyle her zaman etkili, hızlı, dürüst ve güleryüzlü hizmet vermeyi kendine amaç edinmiştir.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Bilişim Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement