Gaziantep'te İşaret Dili Kursu Başladı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te İşaret Dili Kursu Başladı

Gaziantep\'te İşaret Dili Kursu Başladı

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) işbirliği çerçevesinde düzenlenen işaret dili kursu, 80.Yıl Öğrenci Kültür Merkezi'nde başladı.

05.12.2012 12:51

Gaziantep Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) işbirliği çerçevesinde düzenlenen işaret dili kursu, 80. Yıl Öğrenci Kültür Merkezi'nde başladı.

Kursun açılış törenine Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Türkay Dereli, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü, Kültür Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa Arslan, Atatürkçü Düşünce Topluluğu Öğrenci Temsilcisi Arif Yıldız ve kurs öğrencileri katıldı. Açılışta konuşan Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Ağarı, "Böyle bir çalışmadan dolayı Akademik Danışman Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü ve TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl'a teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kursun 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde başlatılmasının çok anlamlı olduğunu söyleyen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yunus Emre Tansü ise, "Bu kursu üniversitemiz öğrencilerine sağlayan TÜRKAV Gaziantep Şube Başkanı Özgür Akıl'a, eğitmenimiz Abdulkadir Evci'ye, katkılarından dolayı Kültür Müdürlüğü personeli ve Kültür Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa Arslan'a, Lütfiye Özmarangoz'a, her zaman topluluk çalışmalarımıza destek sağlayan Genel Sekreterimiz Erkan Eroğlu'ya, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Türkay Dereli ve Prof. Dr. Fahrettin Göğüş'e ve Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te İşaret Dili Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement