Gaziantepli Gençlerin Saçta İsim Trendi İlgi Çekiyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantepli Gençlerin Saçta İsim Trendi İlgi Çekiyor

Gaziantepli Gençlerin Saçta İsim Trendi İlgi Çekiyor

Gaziantepli gençler 'kafaya isim kazıma' modası başlattı.

03.07.2012 12:49

Gaziantepli gençler 'kafaya isim kazıma' modası başlattı. Gençler bu saç modeliyle birlikte arkadaşları tarafından arkaları dönükken bile tanınabiliyor.

Modaya ayak uyduran ve isimlerini kafalarına 2012 Avrupa Kupası'na özgü kazıttıklarını söyleyen iki kardeş, görenlerin ilgisini çekiyor. Farklı saç modellerini Avrupa Kupası'nda yer alan bazı futbolculardan gördüklerini ve onlardan esinlendiklerini dile getiren Ali Osman ve Akif Özer kardeşler, İtalya milli takımında forma giyen Balotelli'nin saç modelinin kendilerine emsal olduğunu söylediler. Ali Osman Özer, "2012 Avrupa Kupası yeni bitti bildiğiniz gibi. Oradaki futbolcuları ve saç modellerini gördük ve futbola da düşkünlüğümüz nedeniyle kendimiz de değişik saç modelleri yapmaya karar verdik. Ağabeyim Yunus Emre'nin bize aldığı traş makinesi ile küçük kardeşim Akif küçüklükten beri Ronaldo'yu çok sevdiği için saçını onun gibi kestik ve saçının arkasında da kendi ismini yazdık. Kardeşimin saç modelini gördükten sonra çok beğendim ve ben de saçımı sıfıra verdikten sonra kafamın arka tarafına kendi ismimi yazdırdım" dedi.

Arkalarından gelen arkadaşlarının ve tanımadıkları kişilerin isimleri ile hitap ederek kendilerini çağırdığını ifade eden Ali Osman Özer, "Arkadaşları şaşırıyorlar ve ismimi kafamdan okuyunca beni daha kolay tanıyarak şakalar yapıyorlar. Tanımayan insanlar da önce ne olduğunu merak ediyor ve daha sonra yakından gördüklerinde değişik sorular soruyorlar. Sokakta genelde şapka ile geziyorum. Şapkamı çıkardığım zaman kafamdaki saç modelini gören insanlar özellikle de küçük çocuklar, hayretler içerisinde bakıyor. Bunu yaparken ailemden bir tepki aldım. Babam ağabeyime neden çocukların saçlarını bu şekilde kestin diye biraz kızdı. Onun dışında dışarıdan gelecek tepkileri çok umursamayan biri olduğum için hoşuma gidiyor" şeklinde konuştu.

Saç modelini Ronaldo gibi kestiren küçük kardeş Akif de, saç modelini çok sevdiğini belirterek, "Küçüklüğümden bu yana Ronaldo'yu çok seviyorum. Saç modelimi de onun gibi kestirmek istedim. Bunun yanında biraz da farklılık olsun istedim ve saçımın arka tarafına kendi ismimi yazdırarak değişik, özgün bir model oluşturmak istedim. Dışarıda gören insanlar ilk gördüklerinde çok şaşırıyorlar" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantepli Gençlerin Saçta İsim Trendi İlgi Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement