Gaziantepspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları

Nijeryalı oyuncu Arokoyo: "Kardemir Karabükspor maçını kazanıp, sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz"

08.10.2014 17:33

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de sahasında karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve egzersizle başladı. Futbolcular, teknik ve taktik çalışmanın ardından çift kale maç yaptı. Milli takım kampında bulunan Oğulcan Çağlayan ve Muhammet Demir idmana katılmadı. Teknik direktör Okan Buruk da yarın kente gelecek.

Futbolculardan Gbenga Arokoyo, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle verilen arada ofansif ve defansif anlamda kendilerini geliştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Sahada daha iyi olmak için çalıştıklarını anlatan Nijeryalı oyuncu, şöyle devam etti:

"İyi maçlar çıkarıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bugüne kadar sahamızdaki maçları kazanamadık ama mağlup da olmadık. Kazanmak adına gerekli özveride bulunduğumuzu düşünüyorum. Kardemir Karabükspor karşılaşmasını kazanıp, sahamızda ilk galibiyeti almak istiyoruz."

Şenol Can, Elyasa Süme ve Chiko ile takımın savunma hattında görev aldığını hatırlatan Arokoyo, bu oyuncuların çok yetenekli olduğuna işaret etti.

Arokoya, Süme ile oynamanın kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement