Gebze Belediye Başkanı Köşker Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gebze Belediye Başkanı Köşker Açıklaması

"Gebze'nin estetik değerlerin öne çıktığı yapılara kavuşmasını istiyoruz" dedi.

11.01.2012 18:20

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,

"Gebze'nin estetik değerlerin öne çıktığı yapılara kavuşmasını istiyoruz" dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğanyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Köşker'i makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Köşker, burada yaptığı açıklamada, Gebzelilere, estetik ve görsel kaygılarla inşa edilmiş yaşam alanları kazandırmak istediklerini söyledi.

İmar konularında ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde bulunduklarını belirten Köşker, şöyle devam etti:

"Gebze'de sadece ilgili kanunlara, yönetmeliklere uygun olarak yapı ve imar izni veriyoruz. Gebze'nin estetik değerlerin öne çıktığı yapılara kavuşmasını istiyoruz. Bu amaca uygun olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gebze'nin her yönüyle mükemmel ve çağdaş bir kent olması için bölgemizdeki sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla olan istişaremiz, işbirliğimiz devam edecek. Gebze'nin imajını el ele verip değiştirelim."

İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğanyılmaz da Gebze'nin gelişmesinde inşaat mühendisleri olarak gerekli katkıları sağlayacaklarını söyledi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gebze Belediye Başkanı Köşker Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement