Gebze'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Gebze'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Gebze\'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Gebze Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesinin ortaklaşa düzenlediği “Gelin Birlik Olalım” temalı kutlu doğum programı Gebze kültür merkezinde gerçekleşti.

14.04.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesinin ortaklaşa düzenlediği "Gelin Birlik Olalım" temalı kutlu doğum programı Gebze kültür merkezinde gerçekleşti.

Gebze Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Gelin Birlik Olalım" temalı kutlu doğum haftası programı Gebze Kent Meydanında bulunan kültür salonunda gerçekleşti. Programa Gebze Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran, İlim Yayma Cemiyet Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, İlim Yayma Cemiyeti'nin Gebze'deki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Çelik, "Böylesine güzel bir gecede sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran, "İçinde bulunduğumuz Kutlu Doğum haftasına kavuşturduğu için rabbime şükürler olsun. Böylesine güzel bir programı siz Gebzeliler için hazırladığı için İlim Yayma Cemiyeti'ne teşekkür ediyorum. Gelin birlik olalım temalı bu programda İslam aleminin şu sıralar en çok ihtiyacı olan şey vurgulanıyor aslında. İslam aleminin birlik olması temennilerimle hepinize saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kur'an'ı Kerim okuma birincisi Muhammed Yunus Ahmedoğlu'nun Kur'an tilaveti, salonu dolduran konukların kalplerini huzur ile doldurdu. Eşsiz sesi ve yorumu ile Ahmedoğlu, salonu dolduran konuklara Kur'an ziyafeti çektirdi. Kur'an tilavetinin ardından Maltepe Vaizi Sadık Kösterelioğlu kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ramazan Zor'un yönetimindeki İlim Yatma Cemiyeti Korosu ve farklı türlerde sahne alan solistlerin performanslarını sergilediği konser, salonu dolduran Gebzelilere muhteşem bir gece yaşattı. Peygamber Efendimiz, ona hitaben seslendirilen eserler ve ilahiler ile anıldı. Gecede İlim Yayma Cemiyeti Korusu ve koro şefi Ramazan Zor'un performansı Gebzelilerden tam not aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement