Geçirdiği Kaza Nedeniyle Her Şeyini Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Geçirdiği Kaza Nedeniyle Her Şeyini Kaybetti

Kırıkkale'de LPG yüklü tanker ile çarpışan otomobilden ağır yaralı olarak kurtulan sürücü, hem sağlığını hem de bütün birikimini kaybetti.

19.02.2013 14:56

Kırıkkale'de LPG yüklü tanker ile çarpışan otomobilden ağır yaralı olarak kurtulan sürücü, hem sağlığını hem de bütün birikimini kaybetti.

Otomobil sürücüsü Ercan Bozkurt'un eşi Selvi Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin kullandığı aracın 21 Ocak'ta Kırıkkale-Samsun karayolu Kaletepe Kavşağı'nda LPG yüklü tanker ile çarpışması sonucu ağır yaralandığını ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü'nde tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Yaşanan kazanın ardından büyük mücadelelerle aldıkları evin borçları nedeniyle satılığa çıktığını, iş yerini ise işletemedikleri için kapatmak zorunda kaldıklarını ifade eden Bozkurt, şöyle konuştu:

"Kazanın ardından eşimin hafıza problemi ortaya çıktı. Zaman zaman çocuklarını dahi tanımıyor. Sinir krizlerinin arasında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Eşimin bundan sonra çalışamayacak olması ve buna bağlı olarak artan borçlar bizleri tedirgin ediyor. Henüz bir yıl önce kurduğu işimiz artık yok. Eşimin engelli kalma riski var. Beraberce bin bir mücadele ile aldığımız evimiz ise bankalara olan borçlarımız nedeniyle satılığa çıkarıldı. Köfte ekmek büfemiz vardı onu da boşalttık. Evimizde yiyecek ekmeğimiz yok. Başbakanımızdan, devletimizin yetkililerinden yardım bekliyoruz."

-Olay-

21 Ocak'ta İlhan Küçük idaresindeki 51 AY 113 plakalı LPG yüklü tanker, Kırıkkale-Samsun karayolu Kaletepe Kavşağı'nda Ercan Bozkurt'un kullandığı 71 EZ 187 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrılmış tır ise yol kenarına devrilmişti. Otomobilde sıkışan sürücü Ercan Bozkurt ve İlhan Küçük, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarılıp, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılmıştı.

Muhabir: Emrah Yaşar

Yayıncı: İsmail İçer - KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geçirdiği Kaza Nedeniyle Her Şeyini Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement