Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolunda İl Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolunda İl Üçüncüsü Oldu

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolunda İl Üçüncüsü Oldu

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolu (Futsal) Genç Erkekler takımı Kütahya karşılaşmalarında il üçüncüsü oldu.

12.03.2013 12:59

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolu (Futsal) Genç Erkekler takımı Kütahya karşılaşmalarında il üçüncüsü oldu.

Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Keskin, Gediz'de grup birincisi olarak ilçeyi Kütahya'da temsil etme hakkı kazanan Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Futsal Genç Erkekler takımının Kütahya Grup birincisi olarak finale kalmayı başardığını söyledi.

Kütahya Kılıçaslan Anadolu Lisesi'ni 9-4 yenen, Fatih Anadolu Lisesi ile 2-2 berabere kalan ve Fen Lisesi ile çıktığı maçta da 5-4 galip gelen okulun puan avantajı ile il üçüncüsü olduğunu belirten Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Keskin, "Takımımıza gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. İlçedeki tüm sporseverlerin gönlünde yer edinen takımımızın daha yüksek başarılara imza atmasını bekliyoruz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Anadolu Öğretmen Lisesi Salon Futbolunda İl Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement