Gediz Belediye Başkanı Öğrencilere Moral Verdi - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı Öğrencilere Moral Verdi

Gediz Belediye Başkanı Öğrencilere Moral Verdi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, öğrencilerin sınav dönemlerindeki streslerini hafifletmek ve moral vermek amacıyla özel bir jestte bulundu. Gediz Gençlik Merkezi'nde, sınav stresiyle mücadele eden öğrencilere tarhana çorbası ikramı yapıldı.

11.05.2024 12:58  Güncelleme: 12:59

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Akel, öğrencilerin sınav dönemlerindeki streslerini hafifletmek ve moral vermek amacıyla özel bir jestte bulundu.

Bu kapsamda Gediz Gençlik Merkezi'nde, sınav stresiyle mücadele eden öğrencilere destek olmak ve onları motive etmek için tarhana çorbası ikramı yapılıyor.

Öğrencilerin eğitim hayatlarını desteklemek ve onlara moral vermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Akel; "Sınav dönemlerinin gençlerimiz için stresli geçtiğini biliyoruz. Belediye olarak gençlerimizin yanında olmak ve onlara destek olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Öğrenciler, Başkan Akel'in bu tür etkinliklerle kendilerini desteklemesinden memnuniyet duyduklarını ve moral aldıklarını ifade ederek, teşekkür ettiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı Öğrencilere Moral Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement