Gediz'de 8 Bin 932 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de 8 Bin 932 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Gediz\'de 8 Bin 932 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, yaz tatiline giren 8 bin 932 öğrenci karne sevinci yaşadı.

13.06.2015 14:21

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, yaz tatiline giren 8 bin 932 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Sona eren 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ardından Gediz'in Altınkent İlk ve Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu'nda karne törenleri düzenlendi.

Altınkent İlk ve Ortaokulu'nda gerçekleştirilen kapanış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Şube Müdürü Mesut Topaloğlu, Altınkent Köyü Muhtarı Mehmet Yılmaz, Altınkent İlk-Orta Okulu Müdürü Bekir Orhan, Okul Aile Birliği Yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kapanış töreninde bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılını 8 bin 932 öğrenci ile başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, bu başarıya katkı veren başta İlçe Kaymakamı Avni Kula olmak üzere herkese teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın konuşmasına şu şekilde devam etti; "Bu başarıda okul idarecilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin çok büyük katkısı bulunmaktadır. Herkes fedakarca bir çalışma gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin bugünkü karne sevincine ortak olmak bizleri de heyecanlandırıyor. Kendilerini tebrik ediyor, hayat boyu başarılar ve mutluluklar diliyorum. Tatili en iyi şekilde değerlendireceklerine yürekten inanıyorum. Eğitim öğretim işinin asıl aktörü, dinamiği öğretmenlerimizdir. Kendileriyle ve özverili çalışmalarıyla her zaman iftihar ediyorum. Okullarda fedakarlık yaparak bizlere katkı veren okul aile birliklerinin şahsında tüm anne-babalara ve velilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bugün bütün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşarken yarın LYS sınav günü. Sınava girecek olan tüm yavrularımıza başarılar diliyorum.

Konuşmanın ardından eğitim öğretim yılı boyunca başarılı olan öğretmen, öğrenci ve personele teşekkür belgesi takdim edildi.

Atatürk Ortaokulu'ndaki karne töreni ise aynı okulun velisi olan İlçe Kaymakamı Avni Kula ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın'ın katılımı ile gerçekleştirildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 8 Bin 932 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement