
Kütahya Dumlupınar (DPÜ) Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu (GMYO) öğrencileri, düzenledikleri "Aşkın Yansımaları" konulu Şiir ve Türkü Dinletisi gecesinde eğlendiler.
Gediz Belediye Kültür Merkezi'nde Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu "Aşkın Yansımaları" adlı Şiir ve Türkü Dinletisi gecesinde izleyenler adeta büyülenirken, tüm öğrencilerde doyasıya eğlendiler.
Program öncesi bir konuşma yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melih Hamdi Saraoğlu, "Bu akşam olduğu gibi tüm öğrencilerin her türlü etkinlik ve çalışmalarında yanlarında olacağız" dedi.
Saat 20.30'da başlayan Şiir ve Türkü Dinletisi gecesinde protokolün olmayışı dikkatleri çekerken, ünlü şair ve sanatçıların kitaplara ve sinemalara konu olan şiirleri, türküleri öğrenciler tarafından büyük bir başarıyla seslendirildi.
DPÜ öğrenci ve öğretim üyelerinin katıldığı gece programı, davetliler tarafından büyük bir beğeniyle ayakta alkışlanarak sona erdi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden 'Aşkın Yansımaları' Şiir ve Türkü Gecesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.