Gediz Tamirciler Odası Akgün ile Devam Kararı Aldı - Son Dakika
Yerel

Gediz Tamirciler Odası Akgün ile Devam Kararı Aldı

Gediz Tamirciler Odası Akgün ile Devam Kararı Aldı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Başkanlık seçimi yapıldı.

04.02.2014 11:39  Güncelleme: 11:42

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Başkanlık seçimi yapıldı.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Olağan Genel Kurul Başkanlık seçiminde, halen başkanlık yapan Halil İbrahim Akgün ile Şeref Türk yarıştı.

312 üyesi bulunan Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçiminde 270 oy kullanıldı. İki oyun geçersiz sayıldığı seçimde Şeref Türk 131 oy alırken, üçüncü kez aday olan Halil İbrahim Akgün 137 oyla tekrar başkanlık koltuğuna oturdu.

2005 seçimlerinden itibaren üçüncü kez Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olan Halil İbrahim Akgün, "Oy veren vermeyen her esnafımıza teşekkür ederim. Ayrıca, demokratik bir seçim yarışında bulunduğumuz Şeref Türk ve ekibine seçimde gösterdikleri güzel ve dostane tavırlarından dolayı teşekkür ederim. Tekrar başkan olarak esnaflarımızın bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hizmetinde olacağım. Esnaflarımıza hayırlı bol kazançlı işler dilerim" dedi.

Gediz Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Halil İbrahim Akgün (Başkan), Mehmet Alsaç (Başkan V.), İsmail Yeğin (Üye), Osman Gümüş (Üye), Rıza Arıak (Üye), Mustafa Yiğit (Üye) ve İbrahim Kart (Üye). (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Tamirciler Odası Akgün ile Devam Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement