Geleceğin Alman Belediye Başkanları Muratpaşa'da - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Alman Belediye Başkanları Muratpaşa'da

Almanya'nın Kehl kentinde geleceğin belediye başkanlarının yetiştirildiği Kehl Akademisi'nde öğretim gören Alman öğrenciler, Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

05.06.2012 12:45

Almanya'nın Kehl kentinde geleceğin belediye başkanlarının yetiştirildiği Kehl Akademisi'nde öğretim gören Alman öğrenciler, Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kazancı, Başkan Yardımcısı Deniz Fırat Budak ve Meclis Üyesi Erdem Armen ile görüşen Alman öğrenciler, Muratpaşa'da ve Antalya'da olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Öğrencilere Kehl Akademisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gert Fieguth ve akademinin yurt dışı yetkilisi Pia Kipp da eşlik etti.

Alman öğrencilerle sohbet eden Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Hüseyin Kazancı, "Sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz. Dilerim eğitimlerinizi tamamladıktan sonra, proje üreten, uygulayan, halk tarafından sempati duyulan yerel yöneticiler olursunuz" dedi.

Prof. Dr. Gert Fieguth ise daha önce Antalya'ya geldiğini, kentin gelişmesine, yürütülen projelere hayran olduğunu dile getirdi.

Ziyarette karşılıklı hediyeler verildi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleceğin Alman Belediye Başkanları Muratpaşa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement