Geleceğin Yıldızları Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Yıldızları Kuşadası'nda Buluştu

Geleceğin Yıldızları Kuşadası\'nda Buluştu

Geleceğin yıldızları, Altınordu A.Ş.tarafından Kuşadası'nda düzenlenecek U-12 futbol turnuvasında buluştu.

30.03.2013 20:10

Geleceğin yıldızları, Altınordu A.Ş. tarafından Kuşadası'nda düzenlenecek U-12 futbol turnuvasında buluştu.

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla Kuşadası-Selçuk sınırındaki Arvalya mevkiinde bulunan Altınordu Futbol Kulübü Efes Spor Tesisleri'nde yapılacak olan Altınordu Uluslararası U12 Cup Futbol Turnuvası'na 5 farklı ülkeden 8 takım katılıyor. Altınordu, Beşiktaş,

İstanbul B.B.ve Fenerbahçe, Yunanistan'dan Atromitos, Hollanda'dan Twente, Almanya'dan Westfalia Herne, İngiltere'den Reading takımlarının mücadele ettiği turnuvanın açılış törenine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, A Milli Takım Antrenörü Okan Buruk, Milli Takımlar Ege Bölge Baş Antröneri Coşkun Süer, İzmir futbolunun önde gelen isimlerinden Nevzat Güzelırmak ve Erkan Velioğlu, Altınordu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve İzmirgücü Spor Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi katıldı.

İki gün sürecek olan turnuvanın başlama vuruşunu A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Okan Buruk ile birlikte yapan Altınordu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan " Altınordu Uluslararası U12 Turnuvası, Kulübümüzün gençlik geliştirme stratejisinin bir parçası olup, Uluslararası bir turnuvada genç oyuncuların birbirleriyle kaynaşmalarını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, Avrupa'nın elit akademileri ile uzun dönemli ilişkiler kurmak ve geliştirmek ve Altınordu Futbol Akademisi'nin temel değerleri olan "İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu" yetiştirmek felsefemizin aktarılacağı bir platform oluşturmaktır. Hedefimiz bugün Fenerbahçe formasını giyen Saluh Uçan örneklerini çoğaltmak " dedi.

Altınordu Futbol Akademi Direktörü Nedim Yiğit, çok önemli bir turnuva gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Çocuklarımızın uluslararası maç tecrübesini artırırken, kültür etkileşimini de sağlayarak onları hayatın her bölümüne hazırlıyoruz. U-12 Cup, Altınordu'nun ilk uluslararası tecrübesi. Bu tarzdaki organizasyonları sürekli hale getirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Galibiyetin olmadığı turnuva, İlk gün 16 karşılaşma gerçekleştirildi. Turnuva yarın oynanacak 12 müsabakayla tamamlanacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Yıldızları Kuşadası'nda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement