Gelibolu Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gelibolu Belediyesi Meclis Toplantısı

07.01.2012 11:00

Gelibolu Belediye Meclisinin, 2012 yılının ilk toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ın başkanlığında yapıldı.

Gelibolu Belediye Meclisinin, 2012 yılının ilk toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ın başkanlığında yapıldı.

CHP'li Ömer Akyol dışındaki tüm üyelerin katılımıyla yapılan toplantıda, denetim komisyonu oluşturulması görüşüldü. Yapılan seçimde denetim komisyonu üyeliklerine, CHP grubundan Orhan Tığ, Hakan Öztürk ve Ahmet Nalbant, MHP grubundan Serdar Sağkan ile AK Parti'den Zafer Batır oy birliğiyle seçildi.

Sözleşmeli personelin, 2012 yılı içerisinde memurlara yapılacak ilave ödenek ve zamlardan yararlanması oy birliğiyle kabul edildi.

İmarla ilgili maddelerin görüşülmesine geçilen toplantıda, Camikebir Mahallesi'nde kurulmak istenen trafo yeri ile ilgili maddenin imar komisyonuna havale edilmesi de oy çokluğu ile kabul edildi.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gelibolu Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika


Advertisement