Gemlik Belediyesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'nde Parke Taşı Çalışması - Son Dakika
Yerel

Gemlik Belediyesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'nde Parke Taşı Çalışması

Gemlik Belediyesi\'nden Cumhuriyet Mahallesi\'nde Parke Taşı Çalışması

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi 389. ve 387. sokaklarda 10 bin metrekarelik parke taşı serim işlemi yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çalışmaya ilişkin, “Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya ve Gemlik’e yakışır yollar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

15.12.2022 14:01  Güncelleme: 14:14

Gemlik Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi 389. ve 387. sokaklarda 10 bin metrekarelik parke taşı serim işlemi yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çalışmaya ilişkin, "Vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya ve Gemlik'e yakışır yollar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye'nin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçenin nüfus olarak en kalabalık mahallerinden olan Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan çalışmayla yolun yanı sıra yurttaşların ulaşımını kolaylaştıracak merdiven ve peyzaj alanları da oluşturuluyor.

Gemlik Belediyesi'nin yurttaşların ulaşımında engelleri ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atmaya devam edeceğini belirten Başkan Mehmet Uğur Sertaslan, "Yol çalışmasını yaptığımız bölge vatandaşlarımız tarafından sıkça şikayete konu oluyordu. Gemlik Belediyesi olarak bu şikayeti ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 10 bin metrekare parke taş döşeyeceğimiz bu sokaklarımızda sadece yol çalışması değil, peyzaj alanları ve merdivende oluşturarak halkımızın kullanımına sunacağız" diye konuştu.

Bu yıl içerisinde yaklaşık 70 sokakta parke taşı çalışması yürütttüklerini belirten Başkan Sertaslan, 2023 yılında da yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Gemlik Belediyesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'nde Parke Taşı Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement