Genç Girişimcilerden Akhisar Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Genç Girişimcilerden Akhisar Ziyareti

Genç Girişimcilerden Akhisar Ziyareti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

01.06.2013 11:53

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Komite üyelerinin son ziyareti Akhisar ilçesine gerçekleşti.

Her ay bir ilçe de aylık olağan toplantıları gerçekleştiren Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, bu ayki toplantılarını Akhisar'da gerçekleştirdi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu üyesi Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Akhisar'da toplantı öncesinde protokol ziyaretleri gerçekleştirdiler. Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'i makamında ziyaret etti. Manisa TSO Yönetim Kurulu üyesi Gökmen Gökdede, TOBB Manisa İl Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Levent Akçalı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Akhisar TSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı'nın katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Kamil Köten, ülkelerin kalkınmasında girişimciliğin büyük önem taşıdığını belirtti. Türkiye'nin 2023 hedeflerine gençlerin dinamikliği ve girişimci ruhunun önderlik edeceğini söyleyen Köten, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genç Girişimcilere başarılar diledi. TOBB Manisa İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Levent Akçalı, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'e kurul yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genç Girişimcilerin yeni bir yapılanma ile güçlenerek çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Akçalı, "Manisa genelinde 318 kişilik

bir ekibimiz var. İcra Kurulumuz 17 kişiden oluşmakta ve her ilçemizden bir temsilci yer almaktadır. Her ay bir ilçemizde toplantılarımızı düzenliyoruz" diye konuştu.

Genç girişimciler daha sonra Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Gökdede, Başkan Hızlı'ya kısa bir süre önce Manisa'da yapılan Alışveriş Şöleni'nden bahsetti. 7-24 Nisan tarihleri arasında Manisa esnafının büyük bir hareketlilik yaşadığını belirten Gökdede, "İlkini gerçekleştirdiğimiz bu şölenden oldukça olumlu tepkiler aldık. Yaptığımız anket neticesinde de bu şölenin yılda iki kez yapılması yönünde bir talep çıktı. Bu da bizim için sevindirici bir haber. Bu tür projelerle şehre hareketlilik kazandırıyoruz. Genç Girişimciler Kurulu olarak da arkadaşlarımız ile birlikte eğitim seminerlerine ağırlık vermeyi hedefliyoruz. Yaptığımız ziyaretlerle de ilçelerimizde bulunan üyelerimizi yakından tanıma şansımız oluyor" dedi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ülkemizde genelde niceliğe önem verildiğini, aslında hedefin nitelik olması gerektiğini belirterek, "Günümüzde projeniz varsa, uygulamaya geçirmeniz artık kolaylaştı. Her fikre destek var. Önemli olan doğru fikirleri üretip, doğru zamanda doğru yerde harekete geçmek" dedi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, kısa bir süre önce tamamlanan seçimlerin ardından yeni yönetim kurullarını oluşturan Akhisar TSO ve Ticaret Borsası'na tebrik ziyaretinde de bulundular. Akhisar TSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, genç girişimcilere çalışmalarında başarılar dilediler.Genç girişimciler Akhisar programının son bölümünde

Güneş Fayton Fabrikası ve Keskinoğlu Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Girişimcilerden Akhisar Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement