Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması' - Son Dakika
Yerel

Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması'

Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması\'

‘Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması’ semineri sona erdi ve katılımcılara sertifikaları verildi.

16.05.2014 17:24

'Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması' semineri sona erdi ve katılımcılara sertifikaları verildi.

Tuğcan Hotel'de Gaziantep Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü ve AB Koordinasyon Merkezi tarafından verilen 'Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması' semineri sona erdi. Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, seminerin katılımcılarına sertifika verdi.

Seminerde; İKA, KOSGEB, İŞKUR, MEKSA Vakfı, GSO temsilcileri tarafından genç istihdamına yönelik bilgilendirme yapıldı. İpekyolu Kalkınma Ajansı Planlama, Programlama ve Koordinasyon Birimi Uzmanı Mehmet Uçkun 'TRCI Bölgesinde İstihdam ve İpekyolu Kalkınma Ajansı' hakkında bilgiler verdi.

Tuğcan Hotel'de 2 gün devam eden seminerin sonunda sertifika töreni yapıldı. Sertifikalarını Vali Yardımcısı Çakıroğlu'nun elinden alan katılımcılar, seminerin kendileri açıcından oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, seminerin düzenlenmesinde ve gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sertifika töreni sonrası değerlendirmede bulunan Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, gençlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Vali Yardımcısı Çakıroğlu, "Bu çalıştayın sonunda bir rapor hazırlanacak. Bu da TRC1 Bölgesi dediğimiz Gaziantep, Adıyaman ve Kilis'in genç istihdamının geliştirilmesi ve genç istihdamın azaltılması maksadına matuf çalışmaların sonucu. İnşallah ülke için de bölge için de faydalı olur. Bu vesile ile bu çalışmalara emeği geçen bütün çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Tören, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç İstihdamında Gaziantep Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement