Gençlik ve Spor Bakanlığı Yozgat'a Bin Kişilik Yurt Yapacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yozgat'a Bin Kişilik Yurt Yapacak

24.02.2012 18:09

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanlığının Yozgat'a bin yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanlığının Yozgat'a bin yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağını söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Gençlik ve Spor Bakanlığı kuruluşlarınca 2012 yılında Yozgat'ta bin yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapılacağını belirterek, "TOKİ tarafından yapılacak olan yurt için 25 bin metrekare arsa tahsisi yapılmıştır. Akdağmadeni ilçesinde inşaatı devam eden 300 kişilik öğrenci yurdunun da 2012 yılında tamamlanması planlanmaktadır" dedi.

Milletvekili Başer, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Saraykent ilçesine yapılacak olan spor salonu ve Yozgat merkeze yapılacak kapalı yüzme havuzu için arsa temini çalışmalarının henüz tamamlanamadığını da sözlerine ekledi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik ve Spor Bakanlığı Yozgat'a Bin Kişilik Yurt Yapacak - Son Dakika


Advertisement