Germencik Belediyesi Kent Estetiği Çalışmalarında Son Aşamaya Geldi - Son Dakika
Yerel

Germencik Belediyesi Kent Estetiği Çalışmalarında Son Aşamaya Geldi

Germencik Belediyesi Kent Estetiği Çalışmalarında Son Aşamaya Geldi

Germencik Belediyesi, Şehit Cafer Sokak ile Ortaklar Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdiği ağaçlandırma, aydınlatma, peyzaj ve yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıyor. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, projelerin tamamlanmasıyla güzergahların daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti.

19.04.2023 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediyesi, Şehit Cafer Sokak ile Ortaklar Atatürk Caddesi'nde başlattığı ağaçlandırma, aydınlatma, peyzaj, kent estetiği ve yol yapım çalışmalarında sona yaklaştı.

Germencik Belediyesi, ilçenin daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şehit Cafer Sokak ile Ortaklar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde başlatılan çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, projelerin tamamlanmasıyla güzergahların daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

"Şehit Cafer Efe'nin şehit olduğu ve adının verildiği sokakta kendisi başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize ithafen yaptığımız düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Ramazan Bayramı sonrasında sokağa son şeklini vermek için çalışmalara devam edeceğiz ve en kısa sürede tamamlayarak, adına yakışan bir şekilde hazırlanan modern, güvenli ve ışıl ışıl bir güzergahı hizmete sunacağız. Cumhuriyet'imizin 100. yılına ve Ata'mızın aziz hatırasına ithafen düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdiğimiz Ortaklar Atatürk Cadde'mizde son dokunuşlarımızı yaptık. Adına ve anlamına yakışan bir cadde oldu. Hayırlı ve uğurlu olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Germencik Belediyesi Kent Estetiği Çalışmalarında Son Aşamaya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement