Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişlerinden, Kdsyb'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişlerinden, Kdsyb'ne Ziyaret

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişlerinden, Kdsyb\'ne Ziyaret

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli'ne gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişi Recep Semiz ve Bakanlık Müşavirleri'nden Tahir Goncagül ile Abdullah Akın Kırklareli...

02.03.2013 13:53

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli'ne gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişi Recep Semiz ve Bakanlık Müşavirleri'nden Tahir Goncagül ile Abdullah Akın Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (KDSYB) Başkanı Ali Dermenci'ye ziyaret etti.

Makamında misafirlerini ağırlayan Birlik Başkanı Ali Dermenci ilk olarak ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi ve Kırklareli İli ile Birlik üyeleri hakkında Müfettişleri bilgilendirdi.

Dermenci, göreve geldiği günden bu yana yapış olduğu yeniliklerle de ilgili bilgiler vererek

"Bizler için güven ve şeffaflık her zaman ön planda olmuştur. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu yana Birliği kurumsallaştırarak her zaman hesap verebilir bir kurum haline getirdik. Üyelerimizle iç içe olduğumuz için tüm sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları en kısa zamanda çözmeye çalıştık. İlk olarak muhasebe sisteminde köklü değişiklikler yaparak, karmaşık ve anlaşılması zor olan üye hesap ekstrelerini üyelerimizin anlayacağı bir hale getirdik. Üye hesap ekstrelerini 6 aylık periyotlar halinde tüm üyelerimizin evlerine gönderiyoruz. Ayrıca hiçbir Birlikte olmayan bir hizmeti de üyelerimize sunuyoruz. Web sitemizde (www.kirklarelibirlik.com ) "üye hesap ekstreleri" ile ilgili bir buton oluşturduk ve üyelerimiz internet olan her yerde istedikleri her zaman hesap ekstrelerini görebilmektedirler. Yine çıkan Anaç ve Buzağı destek listeleri web sitemizde yayınlanmakta ve üyelerimiz en hızlı şekilde desteklerle ilgili bilgilerini görebilmektedirler. Üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda mısır, sorgum sudan, yonca tohumu, yem katkı maddeleri, slaj koruyucuları, vitamin tozları, yalama taşları, ahır hijyenleri ve meme dezenfektanları gibi girdileri de temin ederek vade farksız olarak çıkan desteklerden kesilmek üzere üyelerimize sunulmaktadır." dedi.

Başmüfettiş Semiz Birliği gezerek, birlik personelinden

üyelere sunulan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

02.03.2013 13: 31: 15

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişlerinden, Kdsyb'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement