Giresun Belediyesi'nden Eşya Kampanyası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Giresun Belediyesi'nden Eşya Kampanyası

13.09.2015 12:12

Giresun Belediyesi tarafından kentteki üniversite öğrencileri ile ihtiyaç sahiplerine yönelik eşya kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Giresun Belediyesi tarafından kentteki üniversite öğrencileri ile ihtiyaç sahiplerine yönelik eşya kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de öğrenci ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için eşya kampanyasının gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, kampanya ile ihtiyaç fazlası, çalışır durumda olan eşyaların vatandaşlardan toplanarak bunların ihtiyaç sahibi öğrenci ve yoksul vatandaşlara ulaştırıldığı kaydedildi.

Geçtiğimiz yıl kampanya kapsamında 180 kişiye ulaşıldığına işaret edilerek, Giresun halkından başlatılan kampanyaya destek olmaları istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Giresun Belediyesi'nden Eşya Kampanyası - Son Dakika


Advertisement