Giresun'da Huzurevi Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Huzurevi Temeli Atıldı

Giresun\'da Huzurevi Temeli Atıldı

Giresun Merkez Eriklimanı mahallesinde 7 bin 500 metre kare alan üzerine inşaa edilecek olan ve 2014 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Huzurevi için temel atıldı.

07.07.2013 10:26

Giresun Merkez Eriklimanı mahallesinde 7 bin 500 metre kare alan üzerine inşaa edilecek olan ve 2014 yılı içerisinde tamamlanması planlanan Huzurevi için temel atıldı.

Temel atma törenine Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emür ve bazı siyasi parti yetkilileri, daire müdürleri, il genel meclisi üyeleri ve sivil toplum kuruluş yetkilileri katıldı.

Törende konuşan Vali Dursun Ali Şahin, Ramazan öncesi hayırlı bir işin daha temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, " Türkiye'de 6 ilde huzurevi bulunmuyor. Bunlardan biride Giresun'du. Biz görevimizi yaparak Giresun'a huzurevi kazandırıyoruz. İnsanların başına neler geleceği belli olmaz. Nice insanların hayatı belki de burada tamamlanacak. İhtiyacı olan yaşlılarımız ve kimsesizlerimiz hayatlarının son dönemlerini sağlıklı ve güvenli olarak burada geçirecekler. Bir millet yaşlılarına değer veriyorsa, yaşlıların duası o devleti belalardan kurtarır" dedi.

Konuşmanın ardından Vali Dursun Ali Şahin, Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selahattin Acara, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden 80 kişilik yaşlılar ve huzur evinin temelini attılar. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da Huzurevi Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement