Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarından Ulupınar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarından Ulupınar'a Ziyaret

Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarından Ulupınar\'a Ziyaret

Gökçebey'de faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları başkanları AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı TBMM'de ziyaret etti.

04.02.2013 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökçebey'de faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları başkanları AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı TBMM'de ziyaret etti.

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesinde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşlarının başkanları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'ı ziyaret ederek ilçenin eksiklikleri ve yapılması gerekenler hakkında bilgi alıverişinde bulundular.

Kendisine yapılan ziyaretle ilgili bilgi veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Tüm İşçi Emeklileri ve Dul Yetimler Derneği Başkanı Cevat Baş, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Özel, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin, Mesleki Eğitim Derneği Başkanı Durmuş Ala ve Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklının ziyaretlerinden dolayı çok mutlu oldum. Ziyaret nedeniyle teşekkür ediyorum. Gökçebey ilçemizin eksikliklerini ve neler yapabileceklerimizi konuştuk, tartıştık. Başkanlarım bana talepleri ile ilgili hazırladıkları dosyaları sundular. Öncelikle Gökçebey ilçemizde var olan hastanemizin şu an ihtiyaca cevap vermediği ve otuz veya kırk yataklı hastanenin yapımı, TOKİ ile görüşmelerin yapılması ve hızlandırılarak ilçemize toplu konut yapımı, Gökçebey girişindeki mevcut köprünün yenilenmesi, şehir stadyumu ve kapalı spor salonunun yapılması, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapılması ile ilgili taleplerinin bulunduğu dosyaları bana ilettiler. Bende bu konularla ilgili çalışmalar yaparak ilgili birimlere ileteceğim ve ilçemiz için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

(FE-SD-Y

04.02.2013 16: 55: 27

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçebey Sivil Toplum Kuruluşlarından Ulupınar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement