Göksu Irmağı Kenarına Demir Korkuluk - Son Dakika
Yerel

Göksu Irmağı Kenarına Demir Korkuluk

Silifke ilçesinde belediye, Göksu ırmağı kenarına yapılan beton korkulukların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılması sorununu, demir korkuluk yaparak çözmeye çalışıyor.

09.01.2012 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke ilçesinde belediye, Göksu ırmağı kenarına yapılan beton korkulukların kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılması sorununu, demir korkuluk yaparak çözmeye çalışıyor.

Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, yaptığı yazılı açıklamada, Göksu ırmağı kenarında Taşköprü, Feyyaz Bilgen Köprüsü ve Karayolları köprüsü arasında insanlara yönelik yaptıkları yürüyüş yolları, parklar ve yeşil alanlara zaman zaman kendini bilmezler tarafından zarar verildiğine işaret ederek, çareyi demir korkuluklar yaparak bulacaklarını belirtti.

Tarihi, turistik ve doğal zenginliklere sahip Silifke'de vatandaşlara ve ilçeye gelen yerli yabancı misafirlere Göksu ırmağı kenarında yaptıkları çalışmalarla hizmet verdiklerini ifade eden Öngel, vatandaşlardan da isteklerinin yapılan hizmetleri korumaları olduğunu vurguladı.

Belediye olarak şehrin ortasından geçen Göksu ırmağı kenarına halkın oturabileceği, dinleneceği ve sağlıklı yürüyüşler yapabilmesi için hizmetler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Öngel, şunları kaydetti:

"Yaptığımız tüm hizmetler yine halkımızdan topladığımız vergilerle yapılmaktadır. Taşköprüden Karayolları köprüsüne kadar sağlı sollu ırmak kenarına yaptığımız bu hizmetler maalesef bazı kendini bilmezler tarafında tahrip edilmektedir. Biz yapıyoruz, onlar kırıyor. Irmak kenarına yaptığımız beton korkuluklar sık sık kırılınca biz de çareyi buralara demir korkuluklar yapmakta bulduk. Ekiplerimiz kırılan bölgelerde demir korkuluk çalışmaları yürütmektedir."

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göksu Irmağı Kenarına Demir Korkuluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement