Göl Feneri'nden Arabaşı Gecesi - Son Dakika
Yerel

Göl Feneri'nden Arabaşı Gecesi

Göl Feneri\'nden Arabaşı Gecesi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 10 yıl önce kurularak yardım faaliyetlerine başlayan Göl Feneri Derneği, kuruluş yıldönümü kapsamında arabaşı gecesi programı düzenledi.

04.03.2014 18:01

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 10 yıl önce kurularak yardım faaliyetlerine başlayan Göl Feneri Derneği, kuruluş yıldönümü kapsamında arabaşı gecesi programı düzenledi.

Göl Feneri Derneği bünyesinde faaliyet gösteren aşevinde gerçekleştirilen geceye Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Emniyet Müdürü Erkan Macit, Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, akademisyenler, daire amirleri, mahalle muhtarları, derneğin yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gönüllüler ve öğrenciler katıldı.

Programın başlangıcında konuşan Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, Beyşehir'de 10 yıl öncesinde resmi olarak kurulan derneğin bölgedeki yardım faaliyetlerine başladığını belirtti. Bugün onuncu kuruluş yıldönümünü kutladıkları, derneğin kuruluş öyküsünden söz eden ve kökünün çok güçlü olduğunu ifade eden Takavcı, "İnşallah nice on yılları, yüz yılları hep beraber bir arada kutlarız, bir vakıf geleneği ile derneğimizi gelecek nesillere aktarırız. Bu manada bugünün ayrı bir özelliği var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından davetlilere geleneksel arabaşı çorbası ikram edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göl Feneri'nden Arabaşı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement