Gölbaşı'nda "Hayallere Köprü Kuruyoruz" Projesi Uygulandı - Son Dakika
Yerel

Gölbaşı'nda "Hayallere Köprü Kuruyoruz" Projesi Uygulandı

Gölbaşı\'nda "Hayallere Köprü Kuruyoruz" Projesi Uygulandı

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Gölbaşı Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile bir sosyal sorumluk projesi olan Hayallere Köprü Kuruyoruz projesi ile ihtiyaç sahibi her yaştan öğrenci için 3 bin 255 adet kıyafet, 236 çift ayakkabı, bin 10 adet kitap, 98 koli kırtasiye malzemesi, 1 adet masaüstü bilgisayar Gölbaşı İlçesi ve köy okullarında öğrenciler için toplandı.

03.06.2014 16:27

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi Gölbaşı Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile bir sosyal sorumluk projesi olan Hayallere Köprü Kuruyoruz projesi ile ihtiyaç sahibi her yaştan öğrenci için 3 bin 255 adet kıyafet, 236 çift ayakkabı, bin 10 adet kitap, 98 koli kırtasiye malzemesi, 1 adet masaüstü bilgisayar Gölbaşı İlçesi ve köy okullarında öğrenciler için toplandı.

Proje sahibi Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Mehmet Salıcı, belediye konferans salonunda yaptığı konuşmasında, dolaplarda tozlanmaya yüz tutmuş giyeceklere ve kitaplara ihtiyaç sahibi talip olduklarını belirterek doğu bölgesinde büyüyen birinin oradaki zorlukları çok iyi bildiğini söyledi.

Etrafında çok kötü şartlarda okuyan öğrenciler gördüğünü ifade eden Mehmet Salıcı, bir hekim olarak görevinin sadece hastaları iyileştirmek olmadığını belirterek görevlerinin birisinin de onları hatsa olmadan da korumak olduğunu söyledi.

Salıcı, konuşmasında şunları kaydetti:

"Bizim amacımız zor şartlarda okumak için her şeyini veren insanların sorunlarını en aza indirmek, onların sadece okumaya ve geleceklerine odaklanmasını sağlamak olmalıdır. Hayatımda ilk kez bu kadar heyecanlandığımı hissediyorum. Gelin hep beraber onlara elimizi uzatalım, yarının parlak çocuklarına okuma şansı tanıyalım. Onların da toplumda önemli bir birey olduklarını hatırlamalarını sağlayalım" dedi.

Konuşmalardan sonra ise, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri Gölbaşı İlçesi ve köyleri okullarının müdürlerine toplanan malzemeler teslim edildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölbaşı'nda 'Hayallere Köprü Kuruyoruz' Projesi Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement