Gönül Elçilerinden Fidan Dikimi - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçilerinden Fidan Dikimi

Gönül Elçilerinden Fidan Dikimi

CumhurBaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan öncülüğünde yürütülen Adıyaman Gönül Elçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Adıyaman Valiliği Bereket Ormanı Adıyaman Gönül Elçileri Hatırası Ormanlık alanına bin 500’e yakın fidan dikimi yapıldı.

26.03.2015 15:34

CumhurBaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan öncülüğünde yürütülen Adıyaman Gönül Elçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Adıyaman Valiliği Bereket Ormanı Adıyaman Gönül Elçileri Hatırası Ormanlık alanına bin 500'e yakın fidan dikimi yapıldı.

Kuru Çay mevkiinde düzenlenen fidan dikimine, Adıyaman Vali Yardımcılarından Murat Süzen, Yunus Emre Altıner ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Koyuer, kurum müdürleri, protokol eşleri, engelli öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Adıyaman Gönül Elçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Beyhan Demirtaş, "Şuan burada orman alanlarının korunması ve ağaçlandırılmasının teşviki için buradayız. Cumhurbaşkanımızın kıymetli eşi değerli hanım efendi Emine Erdoğan Hanım efendinin öncülüğünde bu ağaçlandırma çalışması başlatıldı. Şunda sanırım bin 500'e yakın fidan, dikiliyor selvi, çam ve defne fidanları. İnşallah bizim de burada bir bugün itibariyle dikili bir ağacımız oldu. Herkesin olacak inşallah. Herkesi ormanları korumaya davet ediyorum, ağaç dikmeye davet ediyorum. Herkese geldikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, "Bin 500'e yakın ağaç dikildi. Son zamanlarda Adıyaman'da, bu ağaç dikme organizasyonları fazlalaştı. Bence önemli bir şey, hem ülkemizin geleceği açısından devam eden süreçte bakımları da yapıldığı zaman gelecek nesillere daha yeşil daha yaşanılabilir daha güzel bir ülke, daha güzel bir şehir bırakma açısından bence çok önemli. Emeği geçen, organizasyonu düzenleyen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci ise, "ugün ki etkinliği Cumhurbaşkanımızın sayın eşlerinin başlatmış olduğu kampanyalar çerçevesinde çok manidar buluyorum. ve gerçekten yapılması gereken yaygınlaştırılması gereken bir davranış, güzel bir davranış herkese örnek olmasını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Elçilerinden Fidan Dikimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement