Gönülden Şakıyan Sunularla Hz. Peygamber (Sav) - Son Dakika
Yerel

Gönülden Şakıyan Sunularla Hz. Peygamber (Sav)

Gönülden Şakıyan Sunularla Hz. Peygamber (Sav)

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Eğitimde Başarı İçin El Ele" Projesinin bir ayağı olan "Değerler Eğitim" kapsamında nisan ayının değeri olan Merhamet konusu işlendi.'Gönülden Şakıyan Sunularla Hz.

12.04.2013 11:35

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü "Eğitimde Başarı İçin El Ele" Projesinin bir ayağı olan "Değerler Eğitim" kapsamında nisan ayının değeri olan Merhamet konusu işlendi.

Merhamet konusu Milli Eğitim Müdürlüğü AR-Ge Koordinatörü ve İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Adem Durulmuş tarafından

Fen Lisesi toplantı salonunda

'Gönülden Şakıyan Sunularla Hz. Peygamber' ismiyle sunuldu.

Fen Lisesi öğrencilerin gözyaşlarına hakim olamadığı programa; İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Altan Kalkın, Murat Öksüzer, Hayri Kocabey, Fen Lisesi Müdürü Yusuf Kardeş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

'Gönülden şakıyan sunularla Hz. Muhammed' konusu etrafında Efendimizin merhametini anlatmaya çalıştığını ifade eden Durulmuş, Hz. Peygamber'in her zaman ve devirde gönülleri titreten ve kelimelerle anlatılamaz bir kılavuz olduğunu kaydetti ve ayrıca bu etkinliğin, diğer okullarda da devam edeceğini belirtti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönülden Şakıyan Sunularla Hz. Peygamber (Sav) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement