Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi'nden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi'nden Anlamlı Etkinlik

Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi\'nden Anlamlı Etkinlik

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.
Sincik ilçe merkezindeki dernek binasında gerçekleşen etkinliğe; Sincik Kaymakamı Bülent...

29.11.2013 14:23

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde faaliyet gösteren Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Sincik ilçe merkezindeki dernek binasında gerçekleşen etkinliğe; Sincik Kaymakamı Bülent Güven, derneğin yönetim kurulu üyeleri ve ilçe merkezinde görev yapan öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sincik Gönüllüleri Derneği Sincik Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ziya Azgın, Sincik'te eğitim vermekte olan öğretmenlerin düzenlenen etkinliğe katılımlardan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Daha sonra konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Meriç ise yeni kurulan derneğin kuruluş aşamasından bahsetti. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Hüseyin Meriç, her ay yapılacak etkinliklerle güzel başarılara birlikte imza atmanın gururunu yaşayacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Demir, Sincik'te eğitime aç bir nesil olduğunu, bu zaman içerisinde ellerinden gelen bütün çalışmaları yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini ve bu konuda emek sarf eden, elini taşın altına koymayı esirgemeyen değerli öğretmenlere teşekkür etti.

Kaymakam Bülent Güven, ilçede böyle güzel ve anlamlı bir etkinlik düzenleyen dernek çalışanlarına teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönüllüler Derneği Sincik Şubesi'nden Anlamlı Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement