Gördes Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika
Yerel

Gördes Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı

Gördes Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı

Gördes Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği yıl sonu sergisini Belediye Kültür Sarayı'nda açtı.

06.06.2013 09:44

Gördes Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği yıl sonu sergisini Belediye Kültür Sarayı'nda açtı.

Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı kurslara devam eden kursiyerlerin eserlerinin beğeniye sunulduğu serginin açılışına Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kamu kurumlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol'un açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan sergide kursiyerlerin yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru eşyalar sergilendi. Sergiyi gezen Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol, kursiyer öğretmenlerinden sergilenen eşyalar hakkında bilgiler aldı.

Serginin 3 gün boyunca halka açık olacağını belirten Halk Eğitim Merkezi yetkilileri, 2012-2013 döneminde değişik meslek alanlarında 83 adet kurs açıldığını ve bu kurslara 632 erkek, bin 96 kadın olmak üzere toplam bin 728 kursiyerin katıldığını açıkladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes Halk Eğitimi Merkezi Yıl Sonu Sergisi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement