Görele Belediye Başkanı Melikoğlu Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu Açıklaması

17.02.2012 14:00

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede, çok amaçlı salonlar, kültür, spor ve çocuk oyun alanlarıyla önemli projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, ilçede, çok amaçlı salonlar, kültür, spor ve çocuk oyun alanlarıyla önemli projeleri hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Melikoğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak geçen yıl ilçede tekstil fabrikası kurulmasına öncülük ederek birçok işsize istihdam alanı yarattıklarını belirtti.

İlçede çöp toplama işini özeleştirerek temizlik alanında önemli mesafe kat ettiklerini ifade eden Melikoğlu, "Görele Güzel Sanatlar Fakültesi'nin kaba inşaatını bitirerek, üniversiteye devrini sağladık. Norm kadro fazlası personellerimizi mağdur etmemek adına başka kurumlarda görevlendirdik. Asfaltız ve yapılmadık yol bırakmadık. Her zaman birçok eksiklikleri giderme noktasında çabalar sarf ettik. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Melikoğlu, 2012 yılında Görele'yi yeniden dizayn ederek daha modern bir görünüme kavuşturmayı hedeflediklerini, bu yöndeki çalışmaların devam ettiğini anlatarak, şöyle konuştu:

"İlçemizde, çok amaçlı salonlar, kültür, spor ve çocuk oyun alanlarıyla önemli projeleri hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. Alt yapıyla ilgili projelerimiz devam ediyor. Bu yöndeki çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. En büyük sorunumuz olan yüksek öğrenim yurdu sorunun da bu yıl içinde çözmeyi hedefliyoruz. Elektrik giderlerinin önüne geçmek adına belediye olarak Hidroelektrik Santrali (HES) projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlçemize bir misafirhane kazandırmak için çalışmalarımız başladı. Bazı konularda bir takım teknik sorunlar yaşasak da geleceğe umutla bakıyoruz."

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Belediye Başkanı Melikoğlu Açıklaması - Son Dakika


Advertisement