Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sever, Belediye Başkanı Melikoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sever, Belediye Başkanı Melikoğlu'nu Ziyaret Etti

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Ramazan Sever, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

01.01.2012 12:40

Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Sever, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Sever, ziyarette yaptığı konuşmada, fakülte ve yüksekokul binasının tamamlanmaması ile akademik personel eksikliği başta olmak üzere, ciddi sorunlar yaşadıklarını belirtti.

İlçede büyük oranda yurt sorunu da yaşandığına değinen Sever, "Şu anda geçici olarak kullandığımız okul binamızda gece eğitimi için yeterli sınıf olmadığından burada en fazla bir bölüm uygulayabiliriz. Halen 5 sınıfta eğitim veriliyor. Bu sayı seneye 7 sınıfa çıkarılacak. 100 civarında öğrenci daha, ilçede eğitim öğretime başlayacak. İkinci öğretimin açılması için de Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) başvuruda bulunacağız. Önceliğimiz ikinci öğretimin hayata geçirilmesi. Bunu başarabilirsek gece bölümünü de aktif hale getireceğiz" diye konuştu.

Melikoğlu ise, Görele Güzel Sanatlar Fakültesi için belediye olarak bu zamana kadar ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu yıl içinde Görele'de hem yurt sorunu hem de binanın fiziki durumu halledilecektir. Buna inancımız tamdır. Yüksekokulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimiz hepimizin çocuklarıdır. Bu ilçenin kalkınması için en önemli unsurlardan biri de yüksekokuldur. Bunun yönetim ve halk olarak farkındayız. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

- GİRESUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görele Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sever, Belediye Başkanı Melikoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement