Görme Engelli Sami'nin Engelli Gecesine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Görme Engelli Sami'nin Engelli Gecesine Yoğun İlgi

Görme Engelli Sami\'nin Engelli Gecesine Yoğun İlgi

Çikolatacı Sami olarak Kırşehir’de bilinen Sami Coşkun’un düzenlediği 4. geleneksel engelli gecesine yoğun katılım oldu.

05.12.2015 13:24

Çikolatacı Sami olarak Kırşehir'de bilinen Sami Coşkun'un düzenlediği 4. geleneksel engelli gecesine yoğun katılım oldu.

Sami Coşkun, yoğun katılımın olduğu gecede sahne alıp şarkı söylerken ilgi ile izlendi. Bir kafeteryada gerçekleşen ve çikolatacı Sami'nin düzenlediği organize de görme engeline rağmen Sami Çoskun geceye katılım gösterenlerin istedikleri parçaları da söyledi. 3 Aralık Engelliler günü nedeni ile gerçekleşen programlarda Kırşehir'de Bedensel Engelliler Derneği tarafından da organize edilen kahvaltı ile engellerin ortadan katlığı buluşma gerçekleşti.

Engellerin kaldırıldığı bir il olarak Kırşehir'in her platformda örnek gösterilebileceğini anlatan Dernek Başkanı Servet Avkapan, "Kırşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları her gittiğimiz yerde örnek olarak gösteriyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız, engellerin ortadan kaldırılması için bizim bütün isteklerimize yanıt veriyor. Sosyal yaşamımız evlerimizden sahi çıkamaz durumda iken bir anda gelişirken devletimizin engellilere karşı sağlamış olduğu destek ise asla inkar edilemez. Bizler sadece engelliler haftası ve gününde değil 12 ay boyunca her gün anılmak ve toplumda ikinci sınıf vatandaş olmadığımızın bilinmesini istiyoruz." dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görme Engelli Sami'nin Engelli Gecesine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement