Görme Engelliler ile Üniversite Öğrencileri Futsal Maçında Karşılaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Görme Engelliler ile Üniversite Öğrencileri Futsal Maçında Karşılaştı

Görme Engelliler ile Üniversite Öğrencileri Futsal Maçında Karşılaştı
04.12.2013 17:11

Harmancık ilçesinde, "Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri kapsamında görme engelliler ile üniversite öğrencileri arasında futsal müsabakası gerçekleştirildi.

Harmancık ilçesinde, "Dünya Engelliler Günü" etkinlikleri kapsamında görme engelliler ile üniversite öğrencileri arasında futsal müsabakası gerçekleştirildi.

Harmancık Spor Salonu'nda, Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübü ile Uludağ Üniversitesi (UÜ) Harmancık Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında yapılan maçı, Kaymakam Kemal Karahan, Belediye Başkanvekili Hasan Göç, Osmangazi Görme Engelliler Kulübü Başkanı Ali Genç ile bir grup vatandaş izledi.

Karahan, 6-6 sona eren maç sonrası oyunculara plaket verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenörü Veli Erbaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İmkan Verin, İmkansızı İsteyin" sloganıyla yola çıkarak bu etkinliği düzenlediklerini bildirdi.

B-2 ve B-3 kategorisinde son 3 yılda önemli başarılara imza atan bir kulübü Harmancık'ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Erbaşlı, "Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Osmangazi Görme Engelliler Spor Kulübüne ve UÜ Harmancık Meslek Yüksekokuluna teşekkür ederim" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Görme Engelliler ile Üniversite Öğrencileri Futsal Maçında Karşılaştı - Son Dakika


Advertisement